Advent

Jag är nöjd med mina adventsklappar som jag fick från den tillgängliga adventskalendern.

Syster hade ordnat med gott och blandat såsom ett fint halssmycke med en fjäril på, (jag älskar fjärilar), låsolja till Pärlan (vår bil) och recept på faster Margits kolakakor skrivet på punktskrift.

December kom och gick med ruskig fart, vi hann fira min sambos födelsedag med middagskalas och tårta, endast de närmaste sörjande skulle få komma vilket blev några stycken i alla fall. Han fick ett Barbie-ben i present av sin systerson..  🙂

Minijul hos min familj den tredje advent, då blev utbyte av presenter och äntligen fick jag min efterlängtade salt och pepparkvarn!

Sen har jag tillbringat några timmar på S:t Eriks Ögonsjukhus tillsammans med syster, som var tvungen att åka in akut pga sina ögon. Det är aldrig roligt att se någon i ens närhet behöva läggas in på sjukhus för operation. Men operationen gick bra nu är det rehab för hela slanten som gäller. För varje gång som dövblindheten vill sätta sina gränser så lär jag mig att leva i nuet ..och just här och nu ser och hör jag som bäst ..Fånga dagen!