Åter till vardagen

Jag är mitt inne i jobbet, och mina arbetsuppgifter, har kommit hem från DBU höstträff som ägde rum i Ullared, vi bodde på vandrarhem och fick uppleva Ge-Kås fantastiska låga priser, några deltagare hade besökt varuhuset tidigare, för andra var det första gången inkl mig själv.

Wow, säger jag bara, vad mycket folk,  ett helt våningsplan för kundvagnsparkering..vart finns det någon annan stans?

Jag har medverkat i Nationell grundkurs om förvärvad dövblindhet  för proffessionella i Umeå, det är alltid lika spännande att få komma ut ur kontoret och få träffa människor som jobbar med oss. Att få höra deras erfarenheter och föra en dialog hur vi kan göra det bättre för personer med dövblindhet.

Vardagslivet lunkar på, vi har blivit med katt, en tvåårig hona som heter Maxima, hon är en kelig och busig katt och hon har snabbt blivit en familjemedlem hos oss. Det är viktigt nu att se till att plocka undan allt som kan vara spännande i Maximas ögon, t.ex. papper..hon älskar att klösa sönder papper…allt papper måste gömmas när man ska iväg ut.

Idag är det också vita käppens dag, har nyss läst pressmeddelande från SRF, ang avgift för vita käppen i olika landsting, är du lika nyfiken som jag att få veta deras enkätresultat, kolla här: http://www.srf.nu/pressrum/pressmeddelanden/vita-kappens-dag-2013/