Back on Track!!

Nu är det dags, att börja jobba igen med andra ord. Föräldraledigheten på heltid är slut för denna gång och nu är det dags att väcka en slumrande hjärna.

Jag har börjat titta på det material som vi samlade in tidigare och som handlar om hälsan hos personer med Usher typ 1. Fokusgruppsintervjuerna som vi genomförde ligger också och väntar på att bli utskrivna och analyserade. Så det finns mycket spännande material att arbeta med.

Nytt rum på Universitetet har jag fått under min föräldraledighet och nu börjar alla saker komma på plats också. Det är spännande vad viktigt det är att ha en plats som är ens egen när man ska jobba i alla fall för mig. Pappershögar skapas fort och ordningen på dem är det nog bara jag som kan orientera mig fram i.

Sommaren är snart i full blom men innan dess så skall jag ha fått fram lite diagram och staplar kring hur personer med Usher typ 1:s hälsa ser ut, så det är nog bäst att sätta fart för sommaren har redan knackat på ser det ut som när jag tittar ut genom fönstret.