Beröring

Jag har alltid älskat att kramas, gärna sådär lagom hårt och länge, bara att få någons armar runt mig och känna mig omhuldad. Det har jag fått äta upp ibland speciellt när jag var yngre, så ville jag kramas jämt. Och min pappa retades, se nu till att skaffa dig en kille som tycker om att kramas lika mycket som du!

Min man älskar också kramar, sån tur jag har 🙂

Jag inser så här med åldern att kramar har ju med beröring att göra, och när man både ser och hör dåligt så vill man ju ändå uppleva omgivning med de få sinnen man har. Därav att jag älskar kramar!

I lördags utnyttjade jag och min man de sista presentkortet från bröllopet och det var en upplevelse som heter Du & Jag, det innebar  hotstonemassage, mousserande vin, jordgubbar och choklad för två personer.

Jag hade aldrig förr provat hotstonemassage, men oboy att jag ska återuppleva behandlingen igen. Jag tycker mycket om massage också, men det har varit svårt att kunna koppla av under behandlingen eftersom man inte alltid har informerat personen att man både hör och ser dåligt, så va tyst och gör ditt jobb är du snäll! Inget kallprat! För här ska njutas för fulla muggar!