Njuta av livet har att ge

Semestern har varit och farit, och när jag kom tillbaka till jobbet så hade jag endast två veckor innan vår försenade bröllopsresa till Makarska, Kroatien.

Så det blev intensivt, och mycket att göra med en ungdomssektion. Nu har jag hjälp av en projektanställd som underlättar arbetsbördan, men också så får jag input, nya perspektiv och avlastning.

DBU har firat 20 år på Almåsa, det var en fantastisk helg med 20-talet medlemmar, och sen tillkom gäster och tolkar/ledsagare/assistenter. Det var mycket fix inför en sådan helg. Dels ska program klaffa, alla ska få sina behov tillgodosedda.

Jag har upplevt två olika teaterföreställningar två helger i rad, och jag märker att det krävs inte bara en fungerande hörselslinga. Utan att jag också måste sitta på rätt avstånd för att få chansen att hänga med i det visuella. Och när man tror att man via bokningssystemet har hamnat rätt när det gäller val av plats. Så visar det sig i alla fall inte stämma. Så nästa gång får jag bli mer noga, och ev ringa för att boka en bra plats både för syns skull och hörselns skull.

Precis innan semestern så bestämde jag mig för att jobba 3 dagar i veckan i Stockholm, för att få mer kontinunitet, och det har visat sig fungera väldigt bra, jag får mer socialt umgänge med kollegorna. Jag upplever mig mindre stressad, och många saker blir utförda på mer effektivt sätt.